exclusiv video foto - interlopul sasu recidivează. a făcut scandal pe o terasă, iar poliția a intervenit!

Adrian Judele zis Sasu, nici nu a ieșit bine din închisoare, de unde este eliberat condiționat și are din nou probleme. Acesta a făcut scandal la o terasă de lângă Sala Transilvania, iar poliția a fost chemată marți seară la fața locului. Angajații au refuzat să îl mai servească pe Sasu, după ce cu câteva zile în urmă el a fost protagonistul unui alt scandal în aceeiași locație.

Unul din cei mai mediatizați interlopi ai Sibiului, Adrian Judele zis Sasu, iese din nou în evidență. Tânărul care a fost condamnat la executarea unei pedepse de 17 ani de închisoare, este actualmente eliberat condiționat, dar creează din nou probleme în spații publice.
Duminica trecută, acesta a făcut scandal pe o terasă aflată în imediata vecinătate a Sălii Transilvania, locația fiind una pe unde se perindă foarte multă lume. Atunci Sasu ar fi agresat o altă persoană aflată aici, cazul neajungând însă și la ”urechile” poliției.
Sasu s-a întors la terasa respectivă în după amiaza zilei de marți, în locație fiind prezenți și alți prieteni ai acestuia, la una din mese fiind și Adrian Tâmplaru, cel cu care Judele a fost încarcerat în penitenciar și care și el este eliberat condiționat.

Nu a mai fost servit pe terasă
Martori sub protecția anonimatului au sesizat Ora de Sibiu și au povestit că Sasu ar fi dorit să comande la bar, moment în care acesta a fost informat că nu va fi servit pentru că a făcut scandal cu câteva zile în urmă și în consecință s-a luat decizia ca el să nu mai fie acceptat ca și client al acestei terase. În acel moment Sasu a început să facă scandal și să amenințe, iar personalul locației a sunat la 112 și a cerut ajutorul poliției pentru aplanarea conflictului. La fața locului s-au și deplasat de altfel o mașină DIPIR pentru intervenție rapidă, un echipaj de poliție și încă trei polițiști îmbrăcați în civil, care au mers la fața locului. Între timp însă Adrian Judele a dispărut, dar prietenii acestuia au rămas la terasă, iar poliția le-a luat declarații la fiecare în parte, un apropiat al lui Sasu fiind îndelung interpelat, după cum se poate observa și în imaginile video de mai jos. Facem precizarea că Adrian Tâmplaru, nu a fost implicat în acest conflict, el de altfel fiind extrem de calm atât în timpul în care Sasu a făcut scandal pentru că nu a fost servit, cât și la sosirea polițiștilor la fața locului.

Poliția confrimă conflictul
IPJ Sibiu a oferit la solicitarea Ora de Sibiu, un punct de vedere oficial, legat de cele întâmplate la White Rabbit în Sibiu. Polițiștii spun că au fost sesizați prin 112 că un client al acestei locații face scandal. ” Am fost sesizați că un client este recalcitrant. Ne-am deplasat și s-au luat măsuri pentru aplanarea conflictului. Urmează să fie luate măsurile legale după audierea martorilor și a celor implicați”, a declarat Elena Welter, de la IPJ Sibiu, pentru Ora de Sibiu. Cel mai probabil Adrian Judele zis Sasu, va fi amendat pentru tulburarea liniștii publice, dar rămâne de văzut ce riscă acesta, mai ales că el este eliberat condiționat din închisoare. În imaginile video de mai jos puteți observa prezența polițiștilor de la intervenție rapidă, momentul în care polițiștii interoghează un apropiat al lui Sasu și plecare polițiștilor de la fața locului.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=n8jLU1rddiE”]
Sentința dată în cazul lui Sasu
Curtea de Apel din Craiova a dat sentința pentru Adrian Florin Judele în 30 noiembrie 2011, sentința fiind de peste 17 ani de închisoare, la aceea dată inculpatul fiind deja încarcerat de câțiva ani.
”În baza art. 7 din Legea 39/2003 condamnă pe inculpatul Judele Florin Adrian ( fost Rotar ) fiul lui Liviu și Vasilica , născut la 20.03.1981 în Sibiu, … la o pedeapsă de 10 ani închisoare și 5 ani interzicerea drepturilor prevăzute de art. 64 lit. a și b c.p. În art. 12 al. 1 și 2 lit. a din Legea 678/2001, condamnă pe inculpatul Judele Florin Adrian ( fost Rotar ) pentru săvârșirii infracțiunii prevăzute de art. 12 al. 1 și 2 lit. a din Legea 678/2001, trafic de persoane, la pedeapsa de 6 ani închisoare, faptă comisă în decembrie 2002 (victimă identitate protejată Vasilescu Liliana) și la 4 ani interzicerea drepturilor prevăzute de art. 64 lit a și b Cod penal, ca pedeapsă complementară În baza art. 174 c.p. comb. cu art. 175 lit. i din c.p. cu aplicarea art. 37 lit. a c.p. condamnă pe inculpat la o pedeapsă de 17 ani închisoare și 6 ani interzicerea drepturilor prevăzute de art. 64 lit. a și b c.p. , pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat . În baza art. 239 al. 2 cu aplic. art. 37 lit. a c.p. modificat prin Legea 278/2006 , cu aplicarea art. 13 c.p. text de lege în baza căruia îl condamnă pe același inculpat la o pedeapsă de 1 an și 6 luni închisoare. În baza art. 194 al. 1 c.p. cu aplic. art. 37 lit. a c.p. condamnă pe același inculpat la o pedeapsă de 6 ani închisoare. În baza art. 85 c.p. dispune”, se arată în sentința de atunci. Acum Judele este în libertate, el fiind eliberat condiționat.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Sa il trimita la ocne sa nu mai stea in libertate nemernicul,oameni ca ei nu trebuie sa stea in inchisoare si sa manance pe bani nostri.
    Politia si procuratura se sesizeaza doar dupa ce acestia comit infractiuni.

  2. Doamne ce m-as bucura sa il bage din nou, un animal ca asta nu merita sa fie in libertate.