video - polițistul sibian care a împușcat un om a fost condamnat! cât va sta în închisoare!

politistAgentul de poliție care în vara anului 2013 a ucis un localnic din Micăsasa și a fost trimis în judecată de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu pentru sub aspectul comiterii infracţiunii de omor calificat, a fost condamnat. Acesta a primit sentința de 5 ani de închisoare.

Tribunalul Sibiu l-a condamnat la pedepsă de cinci ani cu executare pe polițistul sibian Grigoraș George Bogdan , pentru omor calificat. Conform adevarul.ro, sentința nu este definitivă, iar agentul poate face recurs.
Reamintim că în tragedia a avut loc în apropiere de comuna Micăsasa. Polițistul spunea atunci că a fost agresat de victimă și că a folosit arma în legitimă apărare. Totul a pornit de la o discutie mai aprinsă între agentul principal Bogdan Grigoras din Micăsasa si un localnic.
Cei care au fost martori la acest incident au susținut atunci că polițistul a făcut exces dezel când a folosit arma. Acestia au afirmat ca barbatul s-ar fi urcat deja in caruta si a vrut sa plece cand omul legii l-a somat sa se opreasca iar apoi a tras in el de mai multe ori. Victima a murit la scurt timp si a lasat in urma sa doi copii – un baietel de doi ani si o fetita de doar trei luni.
Politistul care a folosit arma din dotare se considera atunci ca fiind nevinovat. ”Am acționat ca și polițist. Mai multe puteți afla de la purtătorul de cuvânt al poliției” a spus agentul BOGDAN GRIGORAS, imediat după incident.
Urmăriți mai jos imagini video de la locul crimei, surprinse în 2013. Sursă foto: Facebook
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=G8NBNIrGCdQ”]

Ultima oră

Comentariul meu