record de viteză pe a1 între sibiu și sebeș. cu cât l-a prins radarul pe acest șofer!

radar autostradaPolițiștii de la Biroul Rutier al IPJ Sibiu, au reușit să prindă în plasă un șofer care circula cu o viteză demnă mai degrabă pentru o mașină de Formula 1. Este vorba de un șofer în vârstă de 36 de ani care gonea pe autostrada dintre Sibiu și Sebeș cu o viteză de 200 de km/h.

Duminică, polițiștii rutieri aflați în misiune pe autostrada A1 Sibiu—Deva au depistat în trafic un bărbat care conducea cu viteza de 200 km/h.
”La data de 28 iunie, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea — Deva au depistat un bărbat care conducea cu viteză excesivă. Astfel, în jurul orei 10,45, în zona km. 270 al autostrăzii A1, un bărbat, în vârstă de 36 de ani, a fost înregistrat de aparatul radar, pe sensul de mers către Sibiu, conducând cu viteza de 200 km/h”, se arată într-un comunicat al IGPR.
Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă de 877,5 lei, iar, ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

Ultima oră

Comentariul meu