alertă – un deținut a evadat din arestul ipj sibiu. poliția îl caută în tot județul! (update foto)

masina politie ambulanta accidentUn tânăr a evadat duminică în jurul orei 15.00 din arestul IPJ Sibiu. Acesta era reținut pentru săvârșirea mai multor furturi și a reușit să evadeze prin dislocarea unor bare metalice de la fereastra camerei în care era reținut.

Tânărul de 17 ani a fugit în jurul orei 15.00, iar de atunci polițiștii îl caută în tot orașul și județul. Se pare că băiatul originar din Agârbiciu a reușit să disloce bările metalice din încăperea unde era reținut, la Centrul de Reținere și Arest preventiv al IPJ Sibiu.
”Este vorba de un tânăr care a evadat din Centrul de Reținere și Arest Preventiv Sibiu. Acesta a evadat în jurul orei 15.00 prin dislocarea unor bare de metal de la fereastra camerei  în care era reținut”, a precizat Elena Welter de la IPJ Sibiu, pentru Ora de Sibiu.

UPDATE FOTO cu tânărul evadat
Tânărul are o înălțime de 1,70 metri, o greutate de 65 de kilograme, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui și ten închis.
La momentul evadării acesta purta un hanorac de culoare gri, pantaloni de trening de culoare neagră, marca adidas și încălțări de culoare albastră.
VEZI AICI FOTO CU TÂNĂRUL CARE A EVADAT DIN ARESTUL POLIȚIEI!

UPDATE – Anchetă la IPJ Sibiu
Cazul tânărului care a evadat duminică după amiază din arestul IPJ Sibiu, a intrat în vizorul celor din conducerea poliției. Tânărul  a evadat duminică după amiază în jurul orei 15.00 și este originar din Agârbiciu.
VEZI AICI CE SPUN CEI DE LA POLIȚIE DESPRE EVADAREA DIN AREST

STIREA SE ACTUALIZEAZĂ

Ultima oră

Comentariul meu