schimbare importantă pentru sibiu racing team. ce s-a întâmplat în echipă!

gabriel lazăr_raul badiuRaul Badiu, unul dintre cei mai talentați tineri piloți români, și copilotul său, Gabriel Lazăr, s-au alăturat echipei Sibiu Racing Team, așa că echipa sibiană merge la Raliul Moldovei, de la Bacău, cu gândul să-și conserve rezultatul excelent de la Tulcea. Va fi o provocare mare, pentru că Sebi Barbu și Răzvan Hulea nu vor concura în Moldova, dar ambițiile sunt cu atât mai mari pentru celelalte echipaje sibiene.

Chiar în zilele de recunoaștere dinaintea Raliului Moldovei, Sibiu Racing Team a dat o lovitură importantă, prin aducerea în rândurile sale a lui Raul Badiu. Unul dintre cei mai talentați tineri piloți ai României, Raul spune că „am fost atras de seriozitatea proiectului sibian. I-am văzut pe Alex, Hora, Sebi și pe ceilalți încă de la începutul campionatului că sunt puși pe fapte mari, așa că propunerea de a mă alătura lor m-a bucurat. Am venit între prieteni și sunt fericit să pot contribui la eforturile echipei. Deși e primul Raliu al Moldovei pe care îl alerg cu Clio, încerc să-l bat pe Adrian Răspopa, chiar dacă el e acasă, și să câștig Clasa 5!”.
După evoluțiile de la Brașov și Arad, echipajul Alex Ardelean/Horațiu Baltador, campionii debutanților din CNR Dunlop în 2014, era în parametri, dar rezultatul sub așteptări de la Tulcea i-a făcut pe cei doi să-și schimbe strategia. Avalanșa de avarii suferite de Suzuki-ul Swift Sport cu numărul 31 le-a pus în pericol șansele de a-și îndeplini unul dintre obiectivele anului 2015, câștigarea Clasei 9, așa că „mergem la Bacău cu ambiții mari, pentru că avem niște puncte de recuperat și sperăm să nu mai avem ghinioanele de la Tulcea”, după cum spune copilotul Horațiu Baltador.
Revenit excelent în Campionatul Național de Raliuri, după aproape un an de absență, cu un loc 7 la general la Tulcea, Rareș Tomiță nici nu concepe să vină mai jos la Bacău. „Nu ne-a ajuns un singur raliu ca să ne aline dorul de competiție pe care l-am acumulat în toate aceste luni de teste și pregătiri, așa că suntem extrem de motivați să dăm tot ce avem mai bun și la Bacău”, spune Rareș, iar Levente Csegzy, copilotul său, completează „dacă mașina nu ne face probleme, suntem în stare să câștigăm Clasa 3!”. Al patrulea pilot al Sibiu Racing Team, Markus Ardelean este debutantul echipei, așa că ambițiile sale se îndreaptă spre acumularea de kilometri de probă specială fără incidente. Alături de un copilot experimentat ca Robert Maior, Markus se simte responsabil și pentru rezultatele echipei. „Faptul să lipsește Sebi Barbu nu înseamnă că abandonăm lupta în clasamentul echipelor. Din contră, asta mă va motiva să ajut echipa cât pot eu mai bine” spune Markus, aflat la al treilea raliu din carieră, după cele de la Brașov și Tulcea.

Ultima oră

Comentariul meu