fotbal și chef cu purceluși și berbecuți la proțap pe stadionul voința. romii se dau în spectacol!

purcel la protapSâmbătă, 24 iunie, cu începere de la orele 16.30, pe stadionul „Voinţa”, din municipiul Sibiu, se va disputa, în sfârșit,  finala Cupei „Florin Cioabă”, a Federaţiei de Fotbal a Romilor din România.

În partida de pe Voința se vor confrunta F.C.R. Sibiu şi F.C.R. Inter Meteor Târgu Jiu, partidă, care datorită mizei sale, a generat atâtea patimi și controverse în spațiul public, fapt ce a determinat conducerea Federației de Fotbal a Romilor din România să reprogrameze acest meci, până la soluțioarea controverselor iscate, acum la final de campionat.
După ceremonia de decernare a cupei, va avea loc o serbare câmpenească, în cel mai pur stil tradiţional romanes. ”Evenimentul, care se doreşte a fi unul festiv, va cuprinde recitaluri din frumoasele cântece şi dansuri romani.  Nu vor lipsi nici binecunoscutele bucate şi preparate tradiţionale romani, cum ar fi purceii şi berbecuţii la proţap, rânza la grătar, beciul pe jar, şah-ai-mas și nu numai”, spune Daniel Cioabă, Președintele Federației de Fotbal a Romilor din România.

Ultima oră

Comentariul meu