VIDEO - GESTUL EMOȚIONANT AL UNUI POLIȚIST: I-a cântat unei fetițe pentru a nu-l vedea pe tatăl ei mort

politist coloradoDincolo de tragedie, viața merge mai departe iar în spatele unei știri dramatice se poate vedea sufletul unui om. Un agent de Poliție din Brighton , Colorado, Statele Unite a devenit un erou după ce a dat dovadă de multă empatie în confruntarea cu victimele unui grav accident de circulație, soldat cu moartea tatălui a patru copiii.

Agentul Nick Struck nu a stat nici o clipă pe gânduri când a ajuns la locul unui accident de circulație și a văzut că sunt și minori printre pasageri. A luat-o în brațe pe mezina familiei, de numai doi ani și i-a distras atenția de la drama prin care trecea. Tatăl ei era decedat la volan. Polițistul i-a cântat un cântec, cum îi cânta și fiicei lui de aceiași vârstă, și a început să-i spună povești despre lucrurile pe care le vedeau în fața lor, cu spatele la scena accidentului. Jessica Doug, martor al accidentului a surprins momentul cu telefonul și fotografia a devenit virală.

Fetița din brațele polițistului era în mașină cu cei trei frați, mama și tatăl. Acesta a decedat pe loc, ceilalți ocupanți ai SUV-ului care s-a rostogolit în câmp, fiind răniți. Niciunul nu purta centura de siguranță.

YouTube video

 

Ultima oră

Comentariul meu