VIDEO - OPC-ul ÎNCHIDE bazinul OLIMPIA! Comisarii au găsit o serie de nereguli!

bazinul olimpiaComisari de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Sibiu, în frunte cu șeful CRPC Regiunea Brașov au descins joi la Bazinul Olimpia din Sibiu, într-un control neanunțat. Neregulile constatate i-au făcut pe aceștia să se gândească serios să ceară ÎNCHIDEREA locației.

Unul din cele mai mari bazine acoperite de înot din România și cu siguranță cel mai mare din Sibiu, va avea activitatea suspendată, după ce comisari ai OPC Sibiu au mers joi la prânz într-un control inopinant și au constatat acolo o serie de nereguli.
VEZI AICI VIDEO CU NEREGULILE GĂSITE LA BAZINUL OLIMPIA
Astfel apa se pare că este neconformă, plaftorma la dușuri este nesigură și oricând pot apărea accidente pentru cei care o folosesc, la cele două bazine încă mai sunt porțiuni de gresie spartă și programul nu este respectat.
Cei de la OPC au cerut celor de la Direcția de Sănătate Publică Sibiu, să ia probe și să facă o analiză a apei. ”Cel mai probabil vom propune suspendarea activității acestei unități, pentru neregulile constatate”, a spus Claudiu Sorin Susanu, șef al CRPC Regiunea Brașov.opc
L-au mai  închis în urmă cu un an
Bazinul Olimpia a mai fost închis de OPC și în iulie anul trecut, după ce în timpul antrenamentului de înot, o fetiţă de zece ani a căzut de la trambulină, de la o înălţime de aproximativ cinci metri, şi s-a lovit de marginea bazinului, accidentându-se grav.
VEZI ȘI: ACCIDENT GRAV LA BAZINUL OLIMPIA: O fetiță de 10 ani a căzut de pe trambulina de cinci metri (video)
Controlul a scos atunci la iveală grave deficiențe, iar OPC-ul a decis că bazinul Olimpia să fie închis până la remedierea tuturor problemelor constatate. De asemenea s-a aplicat și o amendă clubului CSM pentru problemele găsite la Olimpia. Bazinul s-a redeschis între timp, dar se pare că problemele nu au fost rezolvate.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. da la neptun nu gasesc nereguli ? Aia in loc sa schimbe apa arunca clor din galeata in apa si cam atat ..