video foto – opc-ul a descins în piața din vasile aaron. zeci de kilograme de carne confiscate și multe nereguli!

seful opc brasovComisari de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Sibiu, în frunte cu șeful CRPC Regiunea Brașov au efectuat joi la ora 12.00 controale în Piața de pe Semaforului, după ce de dimineață au descins la Bazinul Olimpia.

Controlul de la Piața din Vasile Aaron a fost efectual de comisari ai CJPC Sibiu, cu participarea comisarului sef  al CRPC RC – Brasov ,Claudiu Sorin Susanu. Controlul este programat la ora 12.00, iar site-ul nostru va transmite în direct acțiunea comisarilor OPC.
Aceștia au mai mers astăzi la un control, respectiv la Bazinul de Înot Olimpia de pe Bulevardul Victoriei. Acolo s-au găsit o serie de nereguli, iar decizia luată este una dură.
VEZI AICI CE AU GĂSIT CEI DE LA OPC ÎN TIMPUL CONTROLULUI DE LA OLIMPIA


Site-ul nostru a transmis la ora 12.00 în direct controlul făcut de OPC la Piața din Vasile Aaron. Inspectorii au găsit nereguli într-un magazin de carne, de unde de altfel au și confiscat mai multe zeci de kilograme de produse. Nici cântarele cu care comercianții vând în piață nu au fost în regulă, iar probleme s-au găsit și la comercianții de brânză. Toti vor fi amendați!
VEZI ÎNREGISTRAREA TRANSMISIEI LIVE ÎN PLAYERUL DE MAI JOS
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=PJGQiMkfKYE”]

Ultima oră

Comentariul meu