în vacanță poți să îți duci copiii să se distreze la teatrul gong din sibiu

teatru copiiTeatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu continuă seria spectacolelor din această stagiune cu două reprezentații speciale ale spectacolelor „Sarea în bucate” (sâmbătă, 27 iunie, ora 18:00) și „Jucați-vă cu noi” (duminică, 28 iunie, ora 11:00).

„Sarea-n bucate” este o adaptare după basmul cules de Petre Ispirescu, în regia Mihaelei Grigoraș. În producția teatrului sibian lumea fantastică se întrepătrunde cu lumea reală cu ajutorul Menestrelului, într-o aventură minunată ce vorbește despre iubire, adevăr și prietenie. Din distribuția acestui spectacol fac parte actrițele Mihaela Grigoraș și Monica Baldea. Același spectacol, în limba franceză și în limba engleză, a fost selecționat să reprezinte România în luna mai 2010 la cea de a XI-a ediție a Festivalului Cultural European de la Alger/Algeria, în luna octombrie 2010 la Kids Euro Festival de la Washington D.C/USA, în anul 2011, luna octombrie la Festivalului International de Păpuși organizat la Baku/Azerbaijan și, în luna noiembrie la EU Cultural Festival „Youth and children day” organizat în New Delhi/India. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani.
Exaltant, interactiv și muzical, „Jucați-vă cu noi” este o improvizație după o idee a actorilor Teatrului Gong. Spectacolul urmărește aventura unui pui de leu căruia îi place să cânte și care pornește într-o călătorie de unul singur pentru a-și face prieteni alături de care să formeze o trupă. Actorii Gabriela Mitrea, Mircea Corcoveanu și Horațiu Dancu se folosesc de această poveste pentru a crea un show de divertisment în care le sunt prezentate copiilor valori ca pasiunea, curajul și loialitatea. Actorii își descoperă replicile şi acțiunile spontan în urma reacțiilor și sugestiilor venite din partea publicului. O reprezentație plină de viață în care muzica și jocul de lumini creează o atmosferă plină de haz invitând fiecare copil să participe activ la desfășurarea spectacolului. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani.
Accesul publicului la acest evenimente se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului (luni – vineri 10:00 – 16:00), online (eventim.ro), la Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

Ultima oră

Comentariul meu