american depistat că locuiește ilegal la sibiu. ce a decis poliția în cazul său!

masina politie ambulanta accidentPolitistii Inspectoratului General pentru Imigrari – Biroul pentru Imigrari Sibiu au desfasurat, in data de 23 iunie o actiune pe linia combaterii sederii ilegale a cetatenilor straini, pe raza de competenta.

In cadrul activitatilor, a fost depistat cu sedere ilegala un barbat de 61 de ani, din SUA, care, la expirarea dreptului de sedere, nu a parasit teritoriul tarii noastre.

Politistii de la imigrari au emis pe numele acestuia o Decizie de returnare de pe teritoriul Romaniei, prin care este obligat sa paraseasca tara in cel mult 15 zile, si l-au sanctionat contraventional cu amenda in cuantum de 800 lei. La iesirea din tara, pe numele sau va fi instituita si masura de interzicere de intrare in Romania pe o perioada de 3 luni, conform OUG 194/2002 privind Regimul strainilor in Romania.
”Facem apel catre toti cetatenii straini de pe raza judetului si contam pe respectul dumneavoastra fata de legislatia in domeniu, invitandu-va sa ne contactati pentru orice problema legata de aplicarea prevederilor legale, la sediul Biroului pentru Imigrari Sibiu, din str. Revolutiei nr.2 – 4, la numarul de telefon 0269-208496, sau vizitand site-ul public la adresa www.igi.mai.gov.ro”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu