regii cioabă au dat în judecată o mare bancă din românia și cer daune materiale

daniel si dorin cioabaMoștenitorii tronului regal au decis să facă front comun și să acționeze în judecată una din cele mai mari bănci din România. Cei doi, Daniel și Dorin, speră să triumfe în instanță și să recupereze o sumă de bani care să îi mai aducă oarecum pe linia de plutire din punct de vedere financiar, mai ales că firmele celor doi au mari probleme financiare.

Mostenitorii regelui Ion Cioaba au dat in judecata o importanta banca comerciala din Romania. Dorin si Daniel Cioaba au facut front comun pentru prima data dupa moartea tatalui lor si au deschis o actiune in instanta prin care solicita o importanta suma de bani. In paralel, cei doi dar si sotiile acestora, au mai deschis un proces prin care cer reexaminarea modului prin care s-a calculat taxa de timbru, care in general are o valoare cuprinsa intre 1,5 si 3% din valoarea depagubirilor solicitate.
Cel mai probabil, este vorba despre un credit mai vechi pe care regele tata, Ion Cioaba, l-a contractat cu mai multi ani in urma si nu a reusit sa-l inapoieze in timp util. Atunci, reprezentantii bancii nu au avut nici o alternativa decat sa considere creditul acordat lui Cioaba drept unul neperformant si sa-l „vanda” unei alte institutii financiare care sa angajeze o firma de recuperat creante. Acest lucru este unul obisnuit in lumea bancilor, conform wowbiz.ro.
Dorin si Daniel Cioaba nu s-au descurcat prea bine din punct de vedere financiar in ultimii ani, mai ales dupa moartea tatalui lor. Cam toate afacerile acestora, majoritatea in domeniul industriei prelucrarii metalalor, s-au cam dus pe apa sambetei si sunt fie in insolventa, fie in faliment.

Ultima oră

Comentariul meu