video - hora sânzienelor de ziua iei în piața mică. vezi înregistrarea!
Foto Arhivă

ziua iei sibiuSibienii sunt chemați să se îmbrace în ie și să se prindă într-o Horă a Sânzienelor alături de 20 de artiști din Asociația Vatra Hărmanului, în Piața Mică din Sibiu. Ora de Sibiu a transmis în direct imagini de la ineditul eveniment, începând cu ora 17.00.

Îmbrăcă planeta-n IE și spune lumii cea mai frumoasă poveste despre România. 24 iunie – Ziua Universală a Iei O zi la birou e mai frumoasă când fiecare zâmbește. O zi la birou e o sărbătoare, când oamenii sunt gătiți de sărbătoare.
Așa că oriunde ai fi, orice ai face în această zi, îmbracă o IE sau o cămașă tradițională și spune lumii cea mai frumoasă poveste despre România. Și-apoi ia-ți colegii, familia și prietenii și hai la HORA SÂNZIENELOR în Piața Mică. SIBIUL se îmbracă-n IE!.
Hora Sânzienelor, un obicei prin care vom  încheia programul pregătit special pentru Ziua Universală a Iei. Alături de Asociația Vatra Hărmanului din județul Brașov, din care fac parte 20 de artiști și păstrători de tradiții, noi sperăm să se adune în horă cât mai mulți turiști și localnici deopotrivă
” Te-așteptăm cu obicei străvechi de Sânziene, pregătit cum se cuvine de tinerii minunați de la Asociația Vatra Hărmanului, să sărbatorim împreună ZIUA UNIVERSALĂ A IEI. Îți dăm întâlnire miercuri, 24 iunie, între orele 17:00 și 18:30”, spun cei de la CNM Astra.
„Du-te Soare, vino Lună, Sânzienele îmbună…” în obicei de belșug, de dragoste și de lumină a verii. IA ești TU!
VEZI ÎNREGISTRAREA TRANSMISIEI LIVE ÎN PLAYERUL DE MAI JOS

Ultima oră

Comentariul meu