foto – mașină în flăcări la miercurea sibiului. o victimă a rămas încarcerată!

accident rutier miercurea sibiuluiAccident deosebit de grav petrecut în noaptea de marți spre miercuri, pe Drumul Național 1, pe raza localității Miercurea Sibiului. Trei persoane au fost rănite după ce șoferul unui Audi a pierdut controlul volanului și mașina pe care o conducea s-a înfipt pur și simplu într-un panou publicitar, după care a luat foc. Se pare că șoferul consumase alcool.

În cursul nopții de ieri, 23 iunie, la ora 23.57, un apel prin 112 anunța dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu despre producerea unui grav accident rutier urmat de un incendiu, pe DN 1, pe raza localității Miercurea Sibiului.
Echipajele salvare ajunse la fața locului au constatat că în urma accidentului rutier, au rezultat trei victime, din care una era încarcerată și surprinsă de incendiu.
”Echipajul de pompieri  a acționat imediat pentru stingerea incendiului și descarcerarea pasagerului din dreapta față, fiind predat ulterior echipajului SMURD, care i-a acordat îngrijiri medicale la fața locului, acesta suferind arsuri de gradul II și III la membru superior drept și politraumatisme. Alte două echipaje SMURD  au acordat îngrijiri medicale celorlalte două victime implicate în accidentul rutier, respectiv șoferul autoturismului care a suferit traumatism cranio facial și fractură deschisă la membrul inferior stâng și pasagerului din spate care a suferit traumatism cranio facial și fractură închisă la membrul superior drept”, spun cei de la ISU Sibiu.
Toate victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Sibiu pentru investigații medicale.

Ultima oră

Comentariul meu