video foto accident grav pe iorga - două femei rănite. una a fost prinsă sub o mașină!

accident grav sibiuDouă femei au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident grav petrecut marți dimineață pe strada Nicoale Iorga din Sibiu. O femeie a fost prinsă sub o mașină și este și acum în stare gravă la Spitalul Județean Sibiu.

Accidentul a avut loc pe strada Nicoale Iorga, în apropiere de intersecția cu Milea. Un șofer nu a observat că o mașină din fața sa a frânat și s-a oprit și a intrat în plin în spatele acesteia. Mai mult Golf-ul condus de șoferul vinovat a acroșat și două femei aflate în apropierea autoturismului care staționase. Una dintre victime a fost prinsă sub mașină și târâtă câțiva metri. Aceasta a fost transportată în stare gravă la Spitalul Județean Sibiu.
Șoferul vinovat de producerea accidentului le-a spus polițiștilor că nu avea viteză. ”Femeia rănită era culcată pe lateral și cumva prinsă sub număr, sub fața mașinii. Am agățat-o cumva. Am dat în spate pentru mi-a strigat cineva că e o doamnă acolo sub mașină și de aceea am mișcat-o”, le-a spus șoferul vinovat polițiștilor.
Cealaltă femeie rănită spune că mașina cu care era s-ar fi oprit regulamentar și ea a coborât ca să o întrebe pe victima rănită grav, cum poate să ajungă pe o anumită stradă din Sibiu.


Traficul auto pe strada Iorga, pe tronsonul dintre Cedonia și Milea, a fost complet blocat mai bine de o oră până la finalizarea cercetărilor efectuate de către polițiștii sibieni.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=q7_nMAJzhGc”]

Ultima oră

Comentariul meu