medalii de bronz la memorialul "mihai ivancescu" pentru fotbaliștii de la interstar sibiu

interstar sibiuGrupa 2006 a clubului FC INTERSTAR SIBIU  pregatita de Daniel Murasan a urcat pe cea de a treia treapta a podiumului la finalul celei de a 7-a editii a Memorialului „Mihai Ivancescu”.

Competitia s-a desfasurat in perioada 19-22 iunie la Brasov  pentru patru categorii de varsta (2005; 2006; 2007 si 2008) si a reunit la start peste 60 de echipe din intreaga tara.
La categoria 2006 au participat 15 echipe printre care si campioana nationala (CSM Focsani) si vicecampioana nationala a Romaniei (FC Brasov).
Drumul sibienilor spre titlu a fost barat in semifinale de catre CSM Focsani , nimeni alta decat campioana in exercitiu a tarii noastre la aceasta categorie de virsta.
Elevii lui „Muri” au pierdut cu 2-1 dupa un joc inceput mai mult decat timid si incheiat in stil de mare campioana.
„Imi pare rau de acest meci. Focsaniul nu a fost cu nimic mai presus.Am primit doua goluri intrun minut in startul partidei din cauza emotiilor. Mai mult de o repriza am jucat doar in jumatatea adversa si am irosit ocazii foarte bune.Pacat de acest rezultat , e nemeritat”, a declarat antrenorul la finalul meciului.
In finala mica Interstar a dispus cu 5-1 de FC Benta Brasov intrand in posesia medaliilor de bronz.
9-0 cu Royall Fagaras, 7-0 cu Forex Brasov, 7-0 cu Viitorul Sf Gheorghe , 5-2 cu Petrolul Ploiesti si 6-0 cu ACS Steagu Rosu in sferturi de finala, reprezinta celelalte rezultatelor obtinute de interstaristi la aceasta competitie.
Daniel Isaila, fostul antrenor al gruparilor FC Brasov si Astra Ploiesti, actualmente antrenor secund al nationalei Romaniei , a fost cel care a decernat premiile la sfarsitul competitiei.
Pe langa intreaga echipa, Daniel Isaila l-a premiat in mod special pe capitanul echipei sibiene , Ianis Gandila , cel care a fost desemnat cel mai bun jucator al turneului la categoria 2006. Pentru acest titlu, Ianis a „luptat” cu colegul sau de echipa Andreas Birbic , votul antrenorilor participanti fiind hotarator in alegerea castigatorului.
„Multumesc din suflet parintilor pentru tot ce au facut pentru acesti baieti minunati si jucatorilor pentru realizarile deosebite din acest an competitional. Suntem mandri ca Sibiul fotbalistic a pasit din nou pe podiumul unui mare turneu.”, spune Daniel Murasan antrenor FC Interstar.
Lotul  folosit la acest turneu a cuprins urmatorii jucatori: Iustin Chirila, Darius Stroia, Valentin Draghescu, Eduard Cotor, Vicentiu Vlad, Ianis Gandila, Stefan Vestemean, Robert Gliga, Andreas Birbic, Luca Stanese si Vlad Carpinisan.
Dintre realizarile grupei 2006 din acest sezon  amintim:
-locul 1 la E-ON Kinder de la Tg Mures-cel mai mare turneu pentru copii si juniori din Romania
-locul 2 la Sibiu Football Days
-locul 1 la Cupa Viitorul de la Cluj
-castigarea campionatului la „juniori G -Memorialul Gh Ene” si participare la turneul zonal
-locul 1 la Cupa Viitorul de la Ludus
-locul 3 la Memorialul Mihai Ivancescu-Brasov

Ultima oră

Comentariul meu