îmbracă-te în ie și câștigă un voucher de cumpărături la shopping city sibiu

sb_ziua_iei_fbpostÎn perioada 24 – 28 Iunie la Shopping City Sibiu sărbătorim IA românească. Ii de sărbătoare, ii cu poale și fără poale, ii cu altită separata și mâneca lungă, ii brodate, ii cu mărgele, ii cusute pe pânză de casă, cămăși încrețite la gât, vor putea fi admirate în cadrul expoziției organizate în zona Douglas.

Pe parcursul a trei zile, meșterii populari de la Asociația Meșterilor Populari Clujeni vor expune: icoane pe sticlă și lemn, țesături, chimire și curele de piele, producători cu miere de albine, siropuri și sucuri naturale, uleiuri din dovleac, nucă, floarea soarelui, dulciuri și dulceturi preparate după rețete vechi, podoabe, ceramică, icoane pe sticlă și lemn.
Mai mult decât atât, în 24 Iunie, vizitatorii care se îmbracă în ie și se prezintă la Info Point în intervalul 10:00 – 22:00 vor câștiga câte un voucher de cumpărături în valoare de 20 lei. Alte premii vor fi puse în joc în cadrul concursului „Fă-ți un selfIE cu mandrăIE” organizat pe pagina de Facebook a centrului comercial: trei ii și 3 invitații acces la Muzeul Civilizatiei Populare Astra 2015.
În 24 Iunie, intervalul 17:00 – 19:00, cei mici vor realiza coronițe de sânziene în cadrul atelierului de creație organizat în zona Douglas.

Ultima oră

Comentariul meu