video motociclistul care a fugit de poliție în centrul sibiului, a lovit un cărucior cu un copil! imagini năucitoare!

motociclist fugar sibiuTânărul care sâmbătă seară a stârnit panică în centrul Sibiului, a fost la un pas să lovească grav un bebeluș. În imaginile video se observă cum acesta mătură pur și simplu căruciorul în timp ce încearcă să scape de poliție.  Ionuț C. Avea permisul suspendat și a recidivat chiar de ziua sa de naștere.

Incidentul avut loc sâmbătă în jurul orei 18,40, în municipiul Sibiu și relatat pe larg de către site-ul nostru, a stârnit un val de reacții ale cititorilor Ora de Sibiu. Astăzi revenim cu noi detalii și cu imagini video cu tânărul de 24 de ani pe care poliţiştii rutieri l-au surprins în trafic pe strada Tribunei, că nu a respectat semnificaţia culorii roşu a semaforului electric situat la intersecţia cu strada Nicolae Bălcescu. Atunci Ionuț C. nu a respectat semnalul de oprire efectuat de către poliţişti, s-a întors de pe strada Tribunei şi a pătruns pe strada Nicolae Bălcescu, la aproximativ 200 metri abandonând motorul şi fugind de la faţa locului.
În imaginile video se poate observa însă cum în disperarea sa de a fugi de polițiști, tânărul lovește cu motorul un cărucior în care se afla un bebeluș, părinții fiind îngroziți de ceea ce se întâmpla în acele momente.
VEZI AICI GALERIE FOTO ȘI DETALII DE LA INCIDENTUL DE SÂMBĂTĂ DUPĂ AMIAZĂ

Recidivist și cu permisul luat
În urma verificărilor efectuate de către polițiști, a fost identificat şi bărbatul care conducea motocicleta, un tânăr în vârstă de 24 de ani, care avea permisul reţinut după ce, în cursul lunii iulie 2014, conducând motocicleta fără a avea permis corespunzător categoriei, a produs un accident rutier soldat cu victime.
”Persoana în cauză este cercetată penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat”, spun cei de la IPJ Sibiu. Interesant este și faptul că tânărul a ”comis-o” chiar în ziua în care a împlinit 24 de ani.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=kwYN52kfW_0″]

Ultima oră

Comentariul meu