video – foto a fost prins hoțul din magazinul de pe 9 mai de la sibiu

hot-magazinTânărul care a plecat cu un ratel de haine dintr-un magazin de pe strada 9 mai din Sibiu, fără să plătească, a fost identificat zilele trecute de către polițiștii sibieni. După ce au studiat imaginile video și martori, hoțul a fost prins, iar prejudiciatul a fost recuperat.

Are 19 ani. Vorbim de tânărul care la începutul acestei luni a intrat într-un magazin de pe strada 9 mai, iar într-un moment de neatenție al vânzătoarelor a ieșit cu mai multe perechi de pantaloni și s-a făcut nevăzut.
Filmarea publicată atunci pe oradesibiu.ro, a stârnit reacția mai multor sibieni, care au recunoscut hoțul. Site-ul nostru a făcut publice câteva imagini cu un tânăr care semăna izbitor de tare cu hoțul. Acum poliția l-a identificat, iar pontul oferit de către cititori pe oradesibiu@gmail.com s-a dovedit a fi unul bun pentru polițiștii sibieni. Prejudiciul făcut a fost în totalitate recuperat.
”Este vorba de un tânăr de 19 ani, fără antecedente. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. El este acum cercetat în stare de libertate”, a  declarat Elena Welter, de la IPJ Sibiu, pentru Ora de Sibiu.
VEZI AICI IMAGINILE VIDEO CU HOȚUL CÂND FURĂ DIN MAGAZIN

Identificat de cititori
Personajul care s-a făcut nevăzut cu mai multe perechi de pantaloni și tricouri, pare să fi fost recunoscut de mulți sibieni, grație imaginilor video. Aceștia au oferit informații prețioase despre hoț.
T.A. are aceleași tatuaje ca și hoțul și seamnă leit cu acesta. Pe contul lui de Facebook acesta se laudă că este ”baiat cu carater cu stofa de fotomodel” și că lucrează la firma ”la buzunare”. Tânărul pare să fie client fidel al cluburilor de manele și are pe profilul său de Facebook mai multe fotografii din astfel de locații din oraș, dar și multe distribuiri cu melodii ale interpreților cei mai cunoscuți ai acestui gen muzical.
Ulterior hoțul și-a șters contul de pe Facebook, dar imaginile au fost făcute publice de Ora de Sibiu.
VEZI AICI GALERIE FOTO CU HOȚUL DIN MAGAZINUL DE PE 9 MAI

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu