primăria demolează ”cutiuța” de lângă stadionul ”municipal”. s-a decis ce se face acolo!

stadionul-municipal-cutiutaMunicipalitatea sibiană are alocate peste 1,7 milioane lei pentru un proiect prin care se dorește ca terenul de antrenament de lângă stadionul Muncipal, cunoscut sub denumirea de ”Cutiuța”, să fie reamenajat și în locul său să fie amenajate patru terenuri mai mici, cu suprafață sintetică, pentru minifotbal.

Amenajarea de terenuri de sport pe terenul secundar al Stadionului Municipal. Proiectul presupune amenajarea unui teren de fotbal cu gazon artificial pe toată suprafaţa existentă.
Acesta va fi împărţit pe lăţime în alte patru terenuri de minifotbal, generând astfel o arie multifuncţională. Pe o latură a terenului se vor instala panouri de alpinism.
VEZI ȘI: Transformarea de la ”Municipal”. Terenuri de baschet, volei, tenis cu piciorul și nocturnă!
Proiectul prevede reabilitarea tribunei laterale şi îngrădirea exterioară a întregii zone cu gard şi plasă. Amenajările vor fi completate de o instalaţie nocturnă, o instalaţie care face posibilă sonorizarea diverselor evenimente, o alee pietonală în spatele terenului şi de o cişmea cu apă potabilă.
Valoarea indicatorilor tehnico-economici pentru acest proiect se ridică la 1.740.647 lei.
CITEȘTE ȘI: Skatepark în Parcul Sub Arini. Primăria vrea să bage 2 miloane de lei în investiție!
Primarul interimar Astrid Fodor va supune aprobării Consiliului Local Sibiu în şedinţa din această lună valoarea indicatorilor tehnico-economici rezultaţi din studiile de fezabilitate realizate pentru acest proiect.
”Există un potenţial important al zonei pe care îl vom valorifica. Este un proiect amplu pe care îl vom etapiza pentru a fi mai uşor de gestionat”, spune Astrid Fodor, primarul interimar al municipiului Sibiu. foto: filmareaeriana.ro

Ultima oră

Comentariul meu