video foto teroare în centrul sibiului. un tânăr a intrat cu motorul în mijlocul spectatorilor de la un spectacol fits!

moto primaMomente de groază pentru spectatorii care au asistat la spectacolul ”Baletul Culorilor”, pe strada Nicolae Bălcescu. Un tânăr a intrat în viteză cu motocicleta printre oameni în timp ce poliția îl urmărea pentru că trecuse pe roșu la semafor. A fugit apoi de la locul faptei, cel mai probabil pentru că avea permisul suspendat.

Un tânăr teribilist a fost la un pas să producă o nenorocire în centrul orașului. Acesta a trecut pe culoarea roșie a semaforului de pe strada Tribunei și nu a oprit la semnalele polițiștilor. În timp ce a încercat să fugă pe Tribunei, tânărul a făcut cale întoarsă când a văzut că nu are pe unde să treacă de poliție și a intrat în trombă pe Bălcescu.
A observat prea târziu că aici are loc un spectacol de stradă în cadrul FITS și în încercarea de a evita să nu intre cu motocicleta în oameni, a căzut și a abandonat-o. Acesta a luat-o la fugă, iar un polițist a pornit pe urmele sale, nereușind însă să îl prindă.
VEZI AICI VIDEO CU MOTOCICLISTUL CÂND ACROȘEAZĂ ȘI UN CĂRUCIOR!
”Tânărul a trecut pe culoarea roșie a semaforului pe strada Tribunei și a fugit. A abandonat apoi motocicleta și a dispărut”, a explicat Elena Welter, de la IPJ Sibiu, pentru Ora de Sibiu.

Motocicleta este înmatriculată în județul Mureș și a fost avariată. Tânărul a fost identificat de polițiști, fiind vorba de o persoană în vârstă de 25 de ani, care avea permisul suspendat pentru un accident produs în luna iulie a anului trecut, în Vasile Aaaron.

Ultima oră

Participă la discuție

6 Commentarii

  1. In sfarsit o sfeclit-o labagistu’ asta inconstient……..de i-ar anula permisu’ si l-ar inchide intr-o cusca pe ratat…..numa’ talente facea cu motoru’ si pe milea si in broscarie…..i-o fi luat ma-sa si strada odata cu permisu’?

  2. Mai bine vedeti de tiganul din prin plan din prima poza care e la furat si nu il salta nimeni…

    1. Care prim plan? Sunt 5 poze aici toti e tigan la furat? Politia nu doarme, asteapta sa lucreze baietii sa aibe ce confisca, nu mai unple puscariile cu hoti profesionisti doar cu gainari.