video - avertisment pentru fodor și fdgr. liberalii vor avea candidat la alegerile pentru viitorul primar al sibiului!

primarul astrid fodorZilele liniștite și colaborarea fără probleme dintre FDGR și PNL, în cadrul primăriei Sibiu, par să fie numărate. Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a anunțat vineri că filiala Sibiu va avea cel mai probabil un candidat propriu la alegerile pentru viitorul primar al orașului.

Nu este un secret pentru nimeni că la Sibiu, PNL a susținut aproape necondiționat FDGR-ul în Consiliul Local și în cel Județean. Cel mai elocvent exemplu este cel din 2008, când PNL-ul l-a susținut pe Klaus Iohannis, pe atunci candidat al FDGR-ului la primăria Sibiu.
Colaborarea pare să ia sfârșit odată cu alegerile pentru un nou edil al orașului, alegeri care vor avea loc anul viitor.
Liberalii ar vrea să aibă un propriu candidat, iar lucrul acesta a fost confirmat și de către copreședintele PNL, Alina Gorghiu. Asta înseamnă că Astrid Fodor, cea care probabil va candida din parta FDGR la Primărie, va avea un contracandidat din tabăra liberală. ”Vă mărturisesc că în calitate de copreședinte al acestui partid îmi doresc foarte tare ca PNL să aibă un candidat la primăria Sibiului și aș putea pune și un rămășag că o să și câștigăm. O să avem o competiție internă autentică și să avem cât mai mulți doritori care să se înscrie în această cursă și cred că vom găsi un urmaș potrivit pentru Klaus Iohannis în filiala de la Sibiu. (..) Filiala PNL Sibiu, va avea ultima decizie. Eu am mărturisit o dorință de a mea. (..) Cred că un candidat al PNL este cea mai potrivită soluție”, a spus vineri Alina Gorghiu.
URMĂRIȚI MAI JOS DECLARAȚIILE DE VINERI ALE ALINEI GORGHIU LA SIBIU

Ultima oră

Comentariul meu