video – pedalează în ie pe bicicletă în weekend la sibiu. te bagi?

bicicliste sibiuPedalează în IE alături de ,,Biciclete Cochete”! De la acest îndemn a pornit o iniţiativă specială, care va fi pusă în practică sâmbătă, 20 iunie 2015.

Omagiind in felul lor special Ziua Universală a Iei, aproape 200 de doamne, domnişoare, domni şi copii deopotrivă, vor pune laolaltă pasiunea pentru biciclete și dragostea pentru straie tradiţionale şi vor porni la plimbare pe biciclete. La finalul traseului îi așteaptă un picnic in aer liber, in poiana din preajma Târgului de țară.

Program & traseu ,,Biciclete Cochete”- ediție specială de Ziua Universală a Iei:
-ora 12:00 – întâlnire în Piaţa Mică
-ora 12:30 – plecare spre Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului (Piaţa Mică – Piaţa Mare – Str. Gheorghe Lazăr – Bd-ul Corneliu Coposu – P-ța Unirii, sensul giratoriu – Bdul Vasile Milea – Calea Dumbrăvii – Str. Lomonosov – Str. Şcoala de Înot – Parcul Sub Arini (pista de biciclete) – Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului
-ora 13:00 – picnic Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului
În concluzie: Ia cu tine IA, bicicleta, coşul de picnic şi hai cu noi la plimbare din Piaţa Mică până în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului să sărbătorim împreună „Ziua Universală a Iei”!
VEZI ÎN PLAYERUL DE MAI JOS ÎNREGISTRAREA CONFERINȚEI DE PRESĂ CU DETALII DESPRE ZIUA IEI

Ultima oră

Comentariul meu