topul mârlanilor - intersecția din sibiu ”cu magnet” la șoferi nesimțiti. ce ziceți de ei? (foto)

1Tot mai mulți cititori ne semnalează cazuri de șoferi care parchează mașinile aiurea și nesimțire în locuri în care nu ar fi normal nici să staționeze vreo secundă. Așa este și cazul semnalat în această dimineață de un sibian ce locuiește în Terezian.

Mă adresez dumneavoastra cu rugamintea de a mediatiza situatia, devenita deja traditie, intalnita la intersectia strazilor Simion Barnutiu cu Lunga. Zilnic aceasta intersectie este blocata de autoturisme, parcate de catre „soferii” lor astfel incat accesul in intersectia in cauza este foarte dificil, de multe ori imposibil.Imaginile atasate acestui e-mail, surprinse absolut intamplator (adica nu am stat sa vanez ilegalitati) in dimineata aceleiasi zile, sunt edificatoare.Avand speranta ca organele abilitate se vor autosesiza in vederea rezolvarii acestei foarte neplacute situatii, va multumesc”, ne-a tranmis N.P, în emailul trimis pe oradesibiu@gmail.com.
Cu siguranță că acești șoferi merită premiați și puși în Topul Mârlanilor, acolo unde poți și tu să încarci astfel de fotografii.

Ia atitudine şi fă împreună cu Topul Mârlanilor recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic.

Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

CLIC AICI ȘI PUNE SI TU UN MÂRLAN

Ultima oră

Comentariul meu