junii sibiului, spectacol de marcă în piața mare a sibiului

spectacol junii sibiului (12)JUNII SIBIULUI vă invită la spectacolul de teatru muzical –coregrafic LA SIBIU, ÎN PIAŢA MARE, TÂRG DE N-ARE-ASEMĂNARE, în Piaţa Mare a oraşului, vineri începând cu ora 19.30.

Nu rataţi o întâlnire extraordinară cu artiştii dumneavoastră preferaţi, care vă propun o incursiune în timp, pentru o seară de neuitat.
Costumele specifice barocului, minorităţilor şi spaţiului de târg, muzica, dansurile, decorul din care nu lipsesc tarabele negustorilor – sunt ingredientele unui mega-spectacol ce valorifică elemente istorice, etnice şi antropologice, prin dialog, muzică şi dans.
La reuşita acestei producţii îşi dau concursul peste 100 de persoane: dansatori, solişti, personal de specialitate, personal tehnic etc. În rolurile principale: Bogdan Roman Gheorghe, Robert Târnăveanu, Daniel Rosalim, Viorica Telcean, Marcel Părău şi Ina Chiriac.
Cu participarea extraordinară a lui Sandu Pop (Văru’ Săndel).
Scenariul: Theodor Vasilescu
Regia şi coregrafia: Theodor Vasilescu, Silvia Macrea
Scenografia: Alin Gavrilă
Spectacolul Junilor Sibiului, de altfel, primul spectacol muzical-coregrafic ce va fi susţinut în spaţiul generos al Pieţei Mari din Sibiu, este inclus în programul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, ediţia 2015.

Ultima oră

Comentariul meu