update - accident cu cinci răniți și un mort la sebeșul de sus. victima este jandarm!

smurdGrav accident auto avut loc în această dimineață pe Drumul Județean 105G în apropiere de Sebeșul de Sus. Două mașini s-au tamponat în acest accident, numai puțin de șase persoane fiind rănite. Din păcate unul dintre răniți, un bărbat de 36 de ani, a decedat.

Doua echipaje SMURD au acționat pentru salvarea a șase persoane ce au suferit politraumatisme in urma unui accident rutier, in care au fost implicate 2 autoturisme, in Sebesul de Sus. ”Au fost 6 victime, din care un barbat in varsta de 36 de ani a decedat”, spun cei de la ISU Sibiu
Toți cei cinci răniți au primit îngrijiri medicale. Un bărbat de 30 de ani a suferit un traumatism cranio cerebral și la șoldul stâng, un altul de 39 de ani are o contuzie toracică, un tânăr de 31 de ani are o contuzie tibială. Un tânăr de 28 de ani are un traumatism humerus, iat un tânăr de 26 de ani are un traumtism cranio cerebral cu înfrundare. ”Victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Sibiu.
”Accidentul a avut loc pe DJ 105G, in afara loc Sebesu de Sus și s-a produs pe fondul neacordării de prioritate, fiind două turisme implicate”, spun și cei de la IPJ Sibiu.

Update – Decedatul mergea la lucru
Tânărul care a murit în accidentul de miercuri dimineață de la Sebeșul de Sus, este cadru militar la Inspectoratul Județean de Jandarmi Sibiu. Plutonierul Cosmin Streinu Buta, lucra ca jandarm încă din anul 2005 și mergea la lucru. Acesta va fi înmormântat sâmbătă la Turnu Roșu, localitatea din care este originar.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu