top 5 cele mai vizitate obiective din românia pe google street view – super poziție pentru sibiu!

biserica evanghelicaCompania Google a făcut public zilele trecute un top cu cele mai vizitate obiective din țara noastră prin intermediul Street View, serviciul on-line care îți permite să călătorești virtual oriunde în lume. Centrul Sibiului este cel mai vizitat obiectiv din România.

Google a prezentat, la evenimentul prilejuit de includerea Salinei Turda în Street View, cele mai vizitate obiective din România prin intermediul serviciului online de imagini panoramice.
Anunţul a fost făcut de companie la împlinirea a cinci ani de la lansarea versiunii locale a platformei Google Maps. Pe primul loc în topul celor mai vizitate obiective turistice din România, pe internet prin intermediul Street View, se află centrul Sibiului. Acesta este urmat, pe locul doi, de Castelul Bran, iar pe trei se situează Cetatea Sighişoara. Top cinci este întregit de Castelul Peleş şi de centrul Braşovului.
Din top cinci cele mai căutate obiective turistice, despre care utilizatorii au cerut informaţii despre navigaţie prin intermediul Google Maps, fac parte: Castelul Bran, Castelul Peleş, Castelul Corvinilor, Palatul Parlamentului şi Salina Turda.
Salina Turda este cel mai recent obiectiv turistic inclus în Street View, parte a Google Maps. Potrivit lui Dan Bulucea, country manager Google, aceasta este „prima intrare în subteran a Google Street View în România”. Imaginile au fost înregistrate timp de două zile în cursul lunii mai.

Ultima oră

Comentariul meu