foto – mașina ambasadei poloniei parcată pe trecerea de pietoni la sibiu. oficialii s-au ”iritat” când au fost rugați să o mute!

masina ambasada 2O mașină ce aparține corpului diplomatic al ambasadei Poloniei din România, a fost parcată exact pe trecerea de petoni din față de la Școala Generală ”Regele Ferdinand” din Sibiu. Membrii delegației poloneze s-au arătat deranjați de rugămintea unui sibian care traversa strada cu copilul în cărucior, de a muta mașina de pe zebră.

O delegație a ambasadei Poloniei în România, a poposit luni dimineață la Școala Generală ”Regele Ferdinand” din Sibiu. Până aici nimic anormal, doar că mașina oficială a ambasadei a fost parcată după coborârea diplomaților, fix pe trecere de pietoni din fața unității de învățământ.
Un tânăr care a vrut să traverseze strada pe zebră, i-a atenționat pe cei care au parcat mașina că aceasta nu este poziționată corect, iar pietonii sunt nevoiți să traverseze neregulamentar din cauza autoturismului.
În loc să afișeze o atitudine diplomată, membrii delegației au găsit de cuvință să pornească o discuție pe un ton aprins cu sibianul care nu a putut să traverseze strada cu fetița sa, aflată în cărucior. Până la urmă mașina a fost totuși mutată.
”Aceasta masina de lux cu nr CD 154 101, a fost parcata pe trecerea de pietoni ln fata scolii generale 24 REGELE FERDINAND SIBIU, pe strada Surean. Dupa o discutie aprinsa intre mine si persoanele care se vad in poza, discutie care a durat in jur de 5 minute, si-au mutat masina.  (..) Cred ca siguranta pietonilor si a copiilor mai ales (fiind exact in fata intrarii in scoala) a fost pusa in pericol”, ne-a scris sibianul care a avut discuția cu membrii ambasadei Poloniei.masina ambasada
Acesta a mai specificat că agentul de pază de la școală și-a cerut scuze pentru situația creată de vizita diplomaților polonezi.
”Eu eram cu fetita mea de 8 luni si 1 saptamana in carucior. A trebuit ca eu si fetita in carucior, să traversăm prin loc nepermis desi la cativa centimetrii de mine era o trecere de pietoni care nu putea fi folosita”, a mai spus tânărul.

Ia atitudine şi fă împreună cu Topul Mârlanilor recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic.

Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

CLIC AICI ȘI PUNE SI TU UN MÂRLAN

 

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Cine a cerut scuze pentru incovenienta creata…..domnu’de la paza,aha,poate isi cere scuze pentru comportamentul zilnic care il are,sau nu isi da seama de mirosul de alcool in care e imbibat,sau poate pentru ca isi baga mana in pungile de snack-suri ale copiiilor care mai ies in pauze la o tigara,sau pentru vorbele dulci adresate pustoaicelor mai sexi imbracate….deci polonezi au fost inofensivi fata de ce e acolo zi de zi

  2. o fi ea masina Ambasadei Poloniei, dar angajatii tot bucuresteni sunt la aceste institutii

    1. Asa cum Bucurestiul este invadat de provinciali, care in loc sa stea la ei in orasele si sa le ridice, prefera sa ne sufoce pe noi si sa plateasca chirii toata viata lor. A, si le e rusine sa-si scrie la profilurile de pe Facebook ca sunt provinciali, problema este ca-i tradeaza stilul vestimentar, vrajeala e seaca, comportamentul e praf……….si ca sa citez un prieten bun:,, Fata iti spune viata!”. Pentru curiozitatea unora care ma vor injura(comportament de t.rani), sunt la a4a generatie de bucuresteni :)))