tâlhăria din parc de la sibiu: una din persoane a fost reținută. ce s-a întâmplat cu fetele care au ademenit victima!

arestat hotVeste bună pentru bărbatul care a fost prădat în zona centrală a Sibiului, după ce a fost convins de două tinere ca să facă sex cu ele pe bani. Unul din cei doi complici ai fetelor, a fost reținut pentru 30 de zile.

În data de 10 iunie a.c., în jurul orei 23,30, Poliţia Municipiului Sibiu a fost sesizată de un sibian despre faptul că, în timp ce se afla în parcul situat între strada Gimnasticii şi Bulevardul Corneliu Coposu, a fost acostat de patru persoane, una dintre acestea sustrăgându-i portofelul.
Mai exact bărbatul a fost convins de două tinere că dacă le dă 300 de lei, acestea fac sex cu el. În momentul în care acesta a scos portofelul, a avut loc tâlhăria.
În urma activităţilor specifice desfăşurate cu operativitate, poliţiştii au reuşit prinderea şi identificarea persoanelor în cauză. Este vorba despre doi bărbaţi cu vârsta de 20, respectiv 26 de ani, şi două femei cu vârsta de 15, respectiv 21 de ani, toţi domiciliaţi în municipiul Sibiu.
”Bărbatul în vârstă de 20 de ani este bănuit că ar fi sustras portofelul victimei, motiv pentru care a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă ca urmare a săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de art.  228 aliniatul 1, respectiv art. 229 aliniatul 1 din Codul Penal. Menţionăm faptul că, faţă de persoana în cauză, s-a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile”, spun cei de la IPJ Sibiu.
VEZI AICI MAI MULTE DETALII DESPRE ACEST CAZ

Ultima oră

Comentariul meu