de culise - cum s-a ”fabricat” o știre falsă despre interlopii sibieni sasu și tâmplaru

sasuUn site de știri mondene și televiziunea România TV au prezentat zilele trecute imagini cu sibianul Adrian Judele, cunoscut cu porecla ”Sasu”, cum că acesta s-ar distra de mama focului în pușcărie. În realitate acesta este în libertate, acasă la Sibiu.

România TV a preluat imagini publicate de spynews.ro, cu Adrian Judele care s-a fotografiat în diferite impostaze, după gratii, acolo unde conform RTV, acesta și-ar fi ispășind o pedeapsă cu închisoarea de 11 ani și 4 luni, pentru tentativă de omor, trafic de persoane, constituirea unui grup infracţional organizat, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii publice, şantaj şi distrugere.
Fotografiile sunt realizate în celula penitenciarului, iar din acestea se poate observa cum Sasu consumă chiar și alcool, alături de alți colegi ”de cameră”.
Până aici nimic suspect, doar că Adrian Judele, a fost încarcerat în anul 2007, alături de amicul său Adrian Tâmplaru. Ultimul a fost eliberat în septembrie 2012, iar Sasu este și el în libertate de câteva luni, acesta fiind acasă la Sibiu și văzut în mai multe locații de noapte, precum și în câteva restaurante din oraș.
Așa se face că imaginile cu Judele în inchisoare, nu sunt deloc actuale, după cum se menționează în știrea de la RTV și în articolul de pe spynews.ro, ele fiind realizate cu mai bine de cinci ani în urmă.
O altă informație falsă oferită de RTV și Spynews este aceea cum că Adrian Minune ar fi compus o melodie pentru Tâmplaru și Sasu, aflați în pușcărie. În realitate imaginile prezentate sunt de la nunta patronului unui cunoscute cafenele din Sibiu, acolo unde cei doi au fost invitați în anul 2006 și în niciun caz la o petrecere avută loc în urmă cu 4 ani.
Urmăriți mai jos imaginile difuzate de RTV .

Condamnați definitiv în 2012
Curtea de Apel Craiova i-a condamnat în total la 73 de ani de închisoare pe nouă membri ai clanului Tâmplaru din Sibiu, trimişi în judecată în 2007 pentru tentativă de omor, trafic de persoane, constituirea unui grup infracţional organizat, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii publice, şantaj şi distrugere, conform gds.ro.
Cele mai mari pedepse le-au primit Tâmplaru şi Judele, aceştia fiind condamnaţi la 13, respectiv 17 ani de închisoare (Tribunalul Dolj îi condamnase la opt, respectiv 16 ani de închisoare). Acum cei doi se află în libertate, acasă la Sibiu.
Surse foto si video: Spynews și RTV

Ultima oră

Comentariul meu