video – se toarnă piatra de temelie pentru o fabrică de senzori la sibiu. investiția e din germania!

senzoriZona Industrială de Vest va oferi noi locuri de muncă sibienilor și nu numai. Astfel după ce Huntner a anunțat că va deschide luna aceasta o fabrică de frigidere, pe 22 iunie se va turna piatra de temelie pentru încă o unitate importantă, dezvoltată de data aceasta de nemții de la IFM Electronic.

IFM electronic, producator de senzori pentru automatizari industriale, investește într-o fabrică ce va fi amenajată la Sibiu, pe DJ 106B, amplasată chiar vis-à-vis de Aeroportul Sibiu, langa sensul giratoriu. Evenimentul de turnare a plăcii de temelie va fi marcat oficial în data de 22 iunie, atunci când demarează și în mod oficial lucrările la fabrcă.
”Suntem prezenți de 10 ani în Sibiu, deservind aproape 2.500 de clienți din toata România. Grupul IFM electronic deține cinci fabrici în Germania, o fabrică în Singapore, o fabrică în Polonia, iar o nouă unitate de producție se află acum în construcție în Sibiu”, spun dezvoltatorii proiectului din municipiul Sibiu.
”Știm și noi că se va turna piatra de temelie a acestei fabrici”, a spus și Gheorghe Aldea, președinte de onoare al Camerei de Comerț din Sibiu.

VEZI ȘI: VIDEO FOTO – Se deschide o mare fabrică de 20 de milioane de euro la Sibiu

Cine este IFM
Povestea de succes a afacerii de familie a inceput in 1969 odata cu inventarea senzorilor inductivi de proximitate pe baza tehnologiei filmelor. IFM, o afacere de familie aflata la a doua generatie, avand sediul principal la Essen si o unitate de dezvoltare si productie la Tettnang pe lacul Constance, este strans legata de Germania ca si locatie industriala. Fabricat in Germania – 80% din cele 7844 de produse ale ifm sunt fabricate aici. Cei peste 600 de angajati au generat peste 600 de brevete si aproximativ 440 de solicitari active de brevete/brevet precum si soluţii de produse inovatoare pentru nevoile viitoare. O echipa de vanzari care numara aproximativ 1200 de ingineri de vanzari la nivel mondial completeaza acest concept. În 2014 IFM a atins o cifra de afaceri de 663 de milioane de euro.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=gsQcInq8ZiY”]

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii