video foto – se deschide o mare fabrică de 20 de milioane de euro la sibiu. au peste 100 de joburi!

Sibienii vor avea posibilitatea să lucreze din această vară într-o nouă unitate industrială în Zona Industrială Vest a orașului. Acolo, în urma unei investiții de peste 20 de milioane de euro, va fi inaugurată până la finele lunii o fabrică de combine frigorifice.guntner sibiu (3)

Investiția este realizată în județul Sibiu de către germanii de la Güntner GmbH & Co. KG. Comapnia este specializată în domeniul de refrigerare și aer condiționat. Vorbim de o unitate industrială în care vor lucra peste 100 de persoane și care va fi inaugurată până la finele lunii în curs, investiția fiind cifrată la peste 20 de milioane de euro.
”Vorbim de o investiție de peste 20 de milioane de euro. Este vorba de o fabrică de frigidere ce va avea peste 130 de angajați”, a declarat Gheorghe Aldea, președintele de onoare al Camerei de Comerț din Sibiu, la un eveniment ce a avut loc la Consiliul Județean Sibiu.

Despre Güntner AG & Co KG
Companie Güntner AG & Co KG funcţionează în domeniul de refrigerare și aer condiționat mai mult de 80 de ani (din 1931). Contactul personal cu clienţii pentru a dezvolta soluții adaptate la nevoile pieței și industriei, de la bun început a fost o parte importantă a filozofiei companiei. Pe drumul de la reparații a unităților de refrigerare la un lider global de componente, Güntner a acumulat o experiență valoroasă, care astăzi este folosit optim în interesul clienților în domeniile de consultanţă, planificare si implementare.

VEZI ȘI: VIDEO – Se toarnă piatra de temelie pentru o fabrică de senzori la Sibiu. Investiția e din Germania! 

In ultimul deceniu, din mici companii locale grupa de companii Güntner s-a transformat într-o corporație internațională majoră. Grupul de companii Güntner este un lider mondial în fabricarea de echipamente legate cu transfer de căldură peste toate continentele, cu plantele și birourile de servicii și de vânzările de produse. Peste tot lume numele Güntner este asociată cu produse inovatoare, de înalta calitate de clasă mondială – «world class products».
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=gsQcInq8ZiY”]

Ultima oră

Comentariul meu