cfr reintroduce ”trenul tineretului” de la sibiu spre litoral

trenDirectorul de Strategie la CFR Călători, Adrian Vlaicu, anunțat la cea de-a VIII-a ediție a expo-conferinței internaționale pe teme de infrastructură feroviară „InfraTrans 2015”, că de vineri, 12 iunie, se reintroduce ”Trenul Tineretului”, care va lega Sibiul de Constanța în sezonul estival.

Printre multe alte subiecte, Adrian Vlaicu de la CFR Călători a amintit, totodată, și de existența ”Trenului Tineretului”, adresat în general celor cu vârsta de până la 30 de ani.
”Față de ofertele standard, venim cu așa-numitul ‘Tren al Tineretului’, care se adresează în special celor care, parafrazând numele unei melodii, noaptea nu dorm și călătoresc, ajung dimineață pe malul mării, întâmpină soarele pe plajă. Acestora le-am dedicat un tren, ‘Trenul Tineretului’, care va circula în perioada sezonului estival, de la Sibiu până la Constanța, prin București. Este un tren care, în anii anteriori, s-a bucurat de un mare succes. Am constatat că publicul care-l utilizează este compus din tineri, majoritatea până în 30 de ani și în cel mai rău caz în jurul vârstei de 30 de ani, ușor trecut”, a subliniat directorul de Strategie al CFR Călători.
Tarifele la trenurile Inter Regio se vor menține la nivelul celor de anul trecut, la acestea urmând să se aplice toate reducerile tarifare operate de CFR Călători.
”Recomand tuturor celor care merg în grupuri să utilizeze oferta de mini-grup, care le oferă călătorilor o reducere de până la 25 la sută din prețul total. Toate reducerile pe care le avem în paleta noastră de oferte sunt valabile și pe litoral”, a subliniat Adrian Vlaicu.

Ultima oră

Comentariul meu