tehnologie de vârf japoneză pentru protejarea pădurilor, prezentată la sibiu

padureCea mai nouă și performantă tehnologie de protejare a pădurilor va fi prezentată la Universitatea „Lucian Blaga“ din Sibiu.

Seminarul tehnologiei EDS (Ecology Diversity Energy) va fi programat pentru data de 13 iunie (orele 10,30-16,00) în Aula Magna a Facultății de Medicină, iar expoziția EDS poate fi vizionată în perioada 12-21 iunie, în holul Facultății de Medicină din str. Lucian Blaga nr. 2-2A.
Inventatorul EDS, domnul Sachio Ishii va fi prezent la seminar și va explica rezultatul acestei tehnologii extraordinare, alături de experți din Japonia, România și alte țări europene. La Sibiu vor fi prezenți și reprezentanți ai asociațiilor producătorilor de mobilă, precum și reprezentantul UNIDO (United Nations Industrial Development Organization).
Tehnologia EDS este o tehnologie care apără pădurile tropicale și le permite să renască. Este o tehnică epocală, o premieră în lume, care permite utilizarea materialelor ce până acum nu era posibilă, de exemplu palmier, bambus, cocos etc. drept materiale de construcție sau de mobilier.
În cadrul expoziției tehnologiei EDS se vor expune mai multe tipuri de mobilier cu materiale din Japonia, din țările tropicale sau din România, tratate cu EDS. De asemenea, se vor prezenta imaginea domului din bambus(L:90m, I:19m, R:70m)care a acoperit pavilionul guvernului japonez din cadrul Târgului Internațional din Aichi, Japonia (2005) și modele de case, pentru refugiați, cu o rezistență de peste 50 de ani.

Ultima oră

Comentariul meu