atac al actriței draga olteanu matei la iohannis. l-a criticat pe președinte!

draga olteanuActrița Draga Olteanu Matei și-a arătat public dezamăgirea față de fostul primar al Sibiului. Cunosctuta actriță spune că este decepționată de președintele României.

Marea actrita a spus ca nu se astepta ca presedintele Klaus Iohannis sa fie „partinitor”. Invitata, duminica intr-o emisiune TV, Draga Olteanu Matei s-a declarat profund deceptionata de scena politicii.
„Luasem o gura de aer, luasem un elan la un moment dat pentru ca acum vreo 3 ani cand mi-a luat un interviu domnul Gadea si m-a întrebat pe cine as vedea eu presedinte. Pe de-o parte, am spus unul ca Florin Piersic, adica vreau ca presedintele tarii sa arate bine, sau ca dl Iohannis. La Piersic nu se punea problema, dar la dl Iohannis m-am gandit chiar frumos la vremea aia, pentru ca a facut ce a facut la Sibiu, e om de toata stima si mai arata si bine. Si când colo… m-am asezat pe asteptat… deocamdata stau si cuget. Nu ma asteptam ca domnul Iohannis sa fie partinitor. Eu am avut pentru Partidul Liberal o foarte mare stima si admiratie, pentru ca stim cu totii din cine era compus, ce figuri de valoare si stateam cu caciula in mana in fata unui asemenea partid, dar acum nu mai putem sa spunem lucrul acesta si-mi pare foarte rau, a declarat Draga Olteanu Matei, conform dcnews.ro.

Ultima oră

Comentariul meu