uluitor: o femeie amendată pentru că soțul s-a rănit în timp ce o bătea
uluitor: o femeie amendată pentru că soțul s-a rănit în timp ce o bătea

O femeie din Turcia a fost condamnata la plata unei amenzi pentru ca sotul ei a suferit o leziune la o mana in timp ce o batea, informeaza site-ul agentiei ANSA, potrivit mediafax.ro.
Femeia a fost salvata de cateva ori de politie de furia sotului ei, care o batea zilnic.

Dupa reclamatii repetate, femeia fusese plasata intr-un centru special, dar sotul ei a mers acolo, profitand de vizita copiilor, si a agresat-o din nou.

La ultima agresiune, sotul violent s-a ranit la o mana in timp ce o batea. Un judecator din Ankara a stabilit ca sotul avea dreptate, condamnand-o pe femeie la plata unei amenzi pentru provocare de leziuni.

Citeste pe aceeasi TEMARecord! O femeie de 92 de ani si 65 de zile a terminat un maratonHarriette Thompson a devenit duminica, la varsta de 92 de ani si 65 de zile, cea mai batrana femeie din lume care a terminat un maraton, au anuntat organizatorii cursei de la San Diego, citati de AFP. Nonagenara, care a participat pentru a 16-oara la cursa californiana, a terminat traseul de 42,195 km in sapte…Cea mai desteapta femeie din lume este o romanca Numele uneia dintre cele mai destepte femei din lume este Raluca Ada Popa. In timp ce multe tinere pierd vremea cautandu-si un rost in viața, Raluca se poate lauda cu un CV voluminos: este recunoscuta un geniu in strainatate, in timp ce la noi este o fata ca oricare alta. Raluca Ada Popa poate…Vezi cum se mentine in forma cea mai puternica femeie din lume, Michelle Obama!Michelle Obama a dezvaluit care sunt exercitiile sale preferate, dar si cat efort sta in spatele siluetei sale. intr-un videoclip postat pe Twitter, Prima Doamna a Statelor Unite se antreneaza din greu, alaturi de un instructor. Inregistrarea cu Michelle citește continuarea la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu