cum s-a desfășurat prima zi de bacalaureat la sibiu. o să ai o surpriză!
Foto Arhivă

prima zi de bacalaureat-colegiul-liceul ion luca caragiale din bucurestiÎn perioada 8– 10 iunie 2015 se desfăşoară prima proba orală de bacalaureat – competenţe lingvistice de limba si literatura romana .  În județul Sibiu luni peste 570 de candidați au intrat la examen. Din fericire, spre deosebire de anii trecuți, nu s-a înregistrat niciun incident.

Aceasta proba se susţine in 33 de centre de examen organizate la nivelul jud. Sibiu (Sibiu, Medias, Agnita, Avrig, Mîrşa, Dumbraveni, Salişte, Miercurea Sibiului, Tălmaciu, Copşa Mică, Cisnădie).
La nivelul județului Sibiu s-au înscris un număr de 2712 candidati dintre care: 2389 candidaţi – serie curentă şi 323 candidaţi  – serii precedente.
La proba A de competenţe lingvistice de limba şi literatura română sunt înscrişi 2407 candidaţi iar 305 candidaţi din seriile anterioare au această probă recunoscută.
”Până la acest moment au susţinut proba A un număr de 576 absolvenţi. Precizăm că proba A se va desfăşura şi în următoarele zile. Nu au fost înregistrate incidente până la această oră”, spune Livia Crețulescu, purtător de cuvânt la ISJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu