șoferul accidentului spectaculos de la veștem, vitezoman înrăit ”de profesie” (video foto)

accident spectaculos sibiuProtagonistul celui mai spectaculos accident avut loc în ultimii ani în județul Sibiu, este un client vechi al polițiștilor. Rotaru N., are la activ numeroase sancțiuni pentru viteză și a avut permisul suspendat în noiembie 2014 pentru că a apăsat prea tare pedala de accelerație.

Șoferul care a provocat accidentul incredibil din noaptea de sâmbătă spre duminică, în giratorul de pe DN1 de la Veștem, din zona Caucho, nu este la prima ispravă de acest gen. Rotaru N, este client obișnuit al polițiștilor, mai ales a celor de la Rutieră.
Numai în ultimii doi ani, bărbatul de 37 de ani, originar din Suceava și domiciliat în Șelimbăr (Sibiu) a primit cinci sancțiuni de la polițiștii rutieri.
În noiembrie 2014 el s-a ales și cu permisul de conducere suspendat pentru 90 de zile, tot din cauza vitezei, fiind sancționat pentru o infracțiune comisă pe raza județului Sibiu.
Azi noapte acesta s-a urcat și băut la volan și a scăpat ca prin minune cu viață după ce mașina lui s-a înfipt pur și simplu într-un TIR.
VEZI AICI VIDEO ȘI GALERIE FOTO ȘI MAI MULTE DETALII DE LA ACCIDENTUL DE LA VEȘTEM

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. ala nu e sofer! e un inbecil!cat il mai rabda sau iarta politia,pna omoara pe cineva…