suferința lui ”superman de sibiu”. de ce nu are noroc în dragoste!

lus7Bărbatul care a salvat viața unei studente luna trecută, după ce a fost lovită de o mașină și s-a ales cu porecla de ”Superman de Sibiu”, a mărturisit că îi este greu să își găsească o prietenă din cauza tatuajelor pe care le are și a faptului că este un ”pachet de mușchi”.

Superman de la Sibiu n-are noroc in dragoste din cauza muschilor si tatuajelor sale! Barbatul cu fizic de urias marturiseste ca a luat si bataie cateodata, ba chiar s-a ales cu arcada sparta
Cornel Spiridon, un sibian in varsta de 36 de ani, a devenit celebru peste noapte dupa ce a intervenit si a acordat primul ajutor unei tinere care fusese lovita de o masina. In momentul incidentului, Lus, cum ii spun prietenii, purta un tricou de imprimeu de Superman.
Asa s-a ales sibianul cu porecla de „Superman de la Sibiu” si a devenit celebru pentru fapta sa. Pe langa imaginea sa de dur, cu fizic impunator, plin de muschi si tatuaje, barbatul are insa o poveste de viata incredibila. El isi creste singur fetita de cand cea mica avea o luna si mama i-a parasit, plecand in strainatate.
Superman spune insa ca daca in meserie sa, de garda de corp si bodyguard, aspectul fizic l-a ajutat, pe partea amoroasa a avut numai si numai de pierdut.
Cel mai dureros episod de acest fel a avut loc in urma cu ceva timp cand, Lus credea ca gasise in sfarsit perechea potrivita, o fata care sa ii fie lui, partenera si, fetitei sale, prietena. Din nefericire, lucrurile nu au stat asa cum credea el, iar cand totul parea ca incepe sa se aseze, fata respectiva l-a anuntat ca rupe legatura pentru ca familia ei se impotriveste relatiei. Ulterior, Lus avea sa afle ca parintii fetei i-au reprosat acesteia ca s-a cuplat cu un barbat care are copil, e tatuat, are o meserie grea si un aspect infricosator.
“Fetita mea a crescut la sala, printre baieti. Era mica de nici nu stia sa mearga, dar eu o luam la sala. Se dadea cu trotineta pe acolo. Alessia le-a spus “mama” unora din partenerele mele, cele cu care am incercat sa-mi refac viata, dar nu a mers. Momentan, nu am nicio partenera. Este undeva, stie ea unde, dar asteptam. Femeile in general sunt atrase de mine, dar le cearta parintii. Le spun: are un copil, e si tatuat si umflat, si interlop. Intelegeti?! Dar eu fac meseria asta de garda de corp pentru ca imi place si o fac cu pasiune. Mi s-a intamplat sa iau si bataie, da, si sa ajung sa fiu cusut la arcada.
Eu lucrez noaptea ca ziua trebuie sa stau cu fetita. Toate lumea ma intelege. Cand sunt noaptea liber, cea mica doarme cu mine. Imi tine bratul strans ca sa nu plec. Sunt un tata atipic. La televizor ma uit la desene animate, ca acolo se uita Alessia si gatesc foarte des pentru ca imi place sa fac asta”, a declarat durul din Sibiu supranumit Superman. Sursa: wowbiz.ro

Ultima oră

Comentariul meu