mitropolitul ardealului, prelegere în fața tinerilor la liturghia de sâmbătă de la sibiu

strezaAnul 2015 a fost declarat de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române „Anul omagial al misiunii parohiei și mănăstirii azi și An comemorativ al Sfântului Ioan Gură de Aur și al marilor păstori de suflete din eparhii”.

În acest context, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Dr. Laurențiu Streza, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului, Organizația Tinerilor din Sibiu (OTS) , prin Departamentul pentru tineret al Arhiepiscopiei Sibiului, organizează prima Reuniune a tinerilor ortodocși din județul Sibiu. Evenimentul va avea loc în data de 6 iunie 2015 de la orele 8.00, în Catedrala Mitropolitană din Sibiu, în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit.
Se va oficia Sfânta Liturghie, iar la finalul ei Înaltpreasfințitul Laurențiu le va explica tinerilor toate momentele importante ale acesteia.
”Sunt așteptați tineri între 14 și 25 de ani din toate școlile și parohiile județului Sibiu, însoțiți de  preoții și profesorii interesați de o astfel de manifestare. Reuniunea se va încheia cu o agapă și vizionarea unui scurt film despre rolul tinerilor în Biserică”, spun organizatorii evenimentului.

Ultima oră

Comentariul meu