distracție în weekend la sibiu. cum și unde ne distrăm și ne relaxăm!

balea cascadaCap de afiș pentru acest weekend sunt Serbările Estivale ale Zăpezii de la Bâlea Lac, dar și evenimentele dedicate zilelor culturale ale județului Sibiu. În oraș serile tematice de la Imperium Pub continuă, iar în parcul Sub Arini, sibienii sunt invitați la mișcare.

Distracție cât încape la Imperium
Dacă vreți să aveți parte de muzică live de calitate, atunci Imprium Pub este locația potrivită pentru un weekend aparte. Vineri atmosfera este întreținută de M.C.& Band cu Maria Cojocaru, sâmbătă concertează cei de la Acoustic Band, iar duminică sunteți invitați la Acoustic Night  cu Madalina&Teodora.
MAI MULTE DETALII DESPRE ACEST EVENIMENT GĂSIȚI AICI

Party la Liquid
LIquid preia ritmuri de r&b hip hop pentru o vara cat mai calda si plina de muzica buna Dj-ul Okapi sound pentru tine. Sâmbătă seară la pupitru este Dj Oldskull. Partyuri de weekend se anunță și în Cotton Pub, dar și la Vintage.

Serbări estivale la Bâlea Lac
Iubitorii muntelui și zăpezii sunt invitați sâmbătă să petreacă o zi minunată la peste 2000 de metri altitudine, la Serbările Estivale ale Zăpezii. Startul Serbărilor se va da la ora 9.00 de la cabana Bâlea Cascadă (1234m alt.) printr-un cros montan până pe heliportul cabanei Paltinu (2066 m alt.).
MAI MULTE DETALII DESPRE ACEST EVENIMENT GĂSIȚI AICI

Poftiți la mișcare în Parcul Sub Arini
Sâmbătă, 6 iunie, începând cu ora 10.00 dimineaţa, Parcul Sub Arini se transformă într-o arenă sportivă. Peste 20 de activităţi, coordonate de instructori sportivi specializaţi, vor putea fi practicate gratuit în faţa Stadionului Municipal pe zona de asfalt şi de iarbă.
MAI MULTE DETALII DESPRE ACEST EVENIMENT GĂSIȚI AICI

Zilele Culturale ajung pe Valea Târnavelor
Din Mărginimea Sibiului, Caravana Zilelor Culturale ale Judeţului Sibiu va poposi în acest sfârşit de săptămână  pe Valea Târnavelor. Localităţile care vor găzdui evenimentele culturale sunt Dumbrăveni, Biertan, Moşna şi Aţel.
MAI MULTE DETALII DESPRE ACEST EVENIMENT GĂSIȚI AICI

Marș pentru salvarea pădurilor
Cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului invităm locuitorii orașului Sibiu să participe la protestul pentru protejarea pădurilor și împotriva despăduririlor abuzive. Până în prezent peste 170 de sibieni și-au anunțat prezența la protestul care va avea loc duminică, 7 iunie 2015, ora 17.00, pe Str. Nicolae Bălcescu.
MAI MULTE DETALII DESPRE ACEST EVENIMENT GĂSIȚI AICI

ALTE EVENIMENTE:
Smartmobilul Salonul Auto Sibiu
Ora: 10:00
Locul de desfăşurare: Piaţa Mare
Perioada: 5-7 iunie 2015

HARAP ALB după Ion Creangă
Data: 7 iunie
Ora: 11:00
Locul de desfăşurare: Teatrul GONG

Ultima oră

Comentariul meu