Mircea Cazan: Ponta s-a transformat în Hoțu’ Mouse. Turcan: Cerem demisia lui Ponta!

turcan si cazanCopreședintele PNL Sibiu, Mircea Cazan, a cerut public premierului Ponta să demisioneze după scandalul în care acesta este implicat în aceste zile. Și Raluca Turcan spune că Ponta trebuie să plece din fruntea Guvernului.

”Cerem domnului Prim Ministru, d-lui deputat, d-lui Victor Viorel Ponta să aibă decența de a-si da demisia din fruntea guvernului ACUM , ASTAZI. Orice prim ministru din orice lume civilizată si nu numai si-ar da demisia imediat dacă esti urmarit penal. Dacă se adevereste ceea ce au afirmat cei de la DNA din Mickey Mouse dl. Ponta s-a transformat in Hoțu’ Mouse”, a spus vineri Mircea Cazan, într-o conferință de presă avută loc la Sibiu.

Turcan: PNL cere azi demisia lui Victor Ponta!
”Victor Ponta a întins la maximum coarda respectului față de instituțiile statului și a supremației legii.
A sfidat, a batjocorit, a pus mai presus de lege și democrație, interesul partenerului său de afaceri, al clientelei lui politice. Victor Ponta și-a îngropat nu doar viitorul politic ci și partidul. Dacă va fi urmărit penal va fi anchetat pentru că a urmărit să pună mâna pe bani, prin contracte ilegale cu statul. S-a băgat într-o complicitate pentru bani. L-a apărat pe Șova pentru ca justiția să nu ajungă la el. Nu mai e niciun dubiu că la noi corupția stă la masa guvernului, stă chiar în capul mesei. Un premier urmărit penal înseamnă un premier care să-și dea demisia. Vom vota la vedere pentru începerea urmăririi penale în Parlament”, a spus și Raluca Turcan în aceeiași conferință de presă.

Ultima oră

Comentariul meu