viralul zilei – hoți la furat într-un magazin din centrul sibiului (video)

hot magazin sibiuO filmare postată pe Facebook de către proprietarii unui magazin de pe strada 9 mai din Sibiu, este distribuită de zeci de persoane în această dimineață. În imagini se vede cum un tânăr pleacă pur și simplu cu un braț de haine fără să le plătească.

Hoți la furat în Sibiu. Aceasta pare să fie fraza zilei în lumea virtuală sibiană. Bloggeri, simplii oameni sau persoane revoltate de imaginile urmărite, dau share la o filmare surprinsă de camerele de supraveghere a unui magazin de haine de pe strada 9 mai din Sibiu. Un cititor ne-a trimis pe pagina noastră de Facebook imaginile de mai jos.
În acele imagini se observă cum un tânăr intră în magazin, se uită la haine preț de mai puțin de un minut, după care ia de pe un rastel, mai multe perechi de pantaloni și câteva tricouri și iese în grabă din locație, într-un moment de neatenție al vânzătoarelor.
Proprietarii magazinului au făcut publice imaginile, pe pagina de Facebook, cu mesajul ” Daca il cunoaște cineva pe individ va rugam sa ne scrieti un mesaj pe privat”.
VEZI ȘI: PONT PENTRU POLIȚIE – Acesta ar putea fi HOȚUL din magazinul de pe 9 mai de la Sibiu (FOTO – VIDEO)
Și bloggeri s-au mobilizat și au distribuit filmarea pe conturile lor de socializare. ”Hoți la furat în Sibiu”, spune și Tudor Popa pe contul său de Facebook.
URMĂRIȚI MAI JOS IMAGINILE SURPRINSE DE CAMERELE DE SUPRAVEGHERE VIDEO.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=xEdk95C10IU”]
sursa video: Facebook

Ultima oră

Comentariul meu