pont pentru poliție – acesta ar putea fi hoțul din magazinul de pe 9 mai de la sibiu (foto – video)

hot magazinLa scurt timp după publicarea imaginilor video cu tânărul care fură haine dintr-un magazin din zona Centrului Istoric al Sibiului, pe oradesibiu@gmail.com au început să fie trimise mai multe fotografii și informații despre acest individ. Unul din cei care cititorii cred că ar fi hoțul, seamănă leit și are semnalmentele hoțului.

Imaginile care fac înconjurul internetului și sunt distribuite de mulți dintre utilizatorii de Facebook din Sibiu, în care un tânăr este surprins când fură haine dintr-un magazin din oraș, dau primele roade.
Personajul care se face nevăzut cu mai multe perechi de pantaloni și tricouri, pare să fi fost recunoscut de mulți sibieni, grație imaginilor video.
T.A. are aceleași tatuaje ca și hoțul și seamnă leit cu acesta. Pe contul lui de Facebook acesta se laudă că este ”baiat cu carater cu stofa de fotomodel” și că lucrează la firma ”la buzunare”. Tânărul pare să fie client fidel al cluburilor de manele și are pe profilul său de Facebook mai multe fotografii din astfel de locații din oraș, dar și multe distribuiri cu melodii ale interpreților cei mai cunoscuți ai acestui gen muzical.

Proprietarii magazinului au depus și o plângere la poliție. ”A fost înregistrată o plângere oficială în acest caz”, a spus Elena Welter de la IPJ Sibiu, pentru Ora de Sibiu.
VEZI AICI IMAGINILE VIDEO ȘI SPUNE DACĂ CREZI CĂ ACESTA ESTE HOȚUL!

Ultima oră

Comentariul meu