încep înscrierile la bac 2015 în sibiu. iată calendarul examenului!
Foto Arhivă

prima zi de bacalaureat-colegiul-liceul ion luca caragiale din bucurestiÎn judeţul Sibiu un număr de 2712 absolvenţi ai claselor a XII-a, XIII/ XIV s-au înscris în vedere susţinerii examenului de bacalaureat, sesiunea iunie- iulie 2015.

La nivelul judeţului Sibiu s-au constituit 8 centre de examen pentru bacalaureat, 1 subcomisie şi 3 centre zonale de evaluare.
În perioada 8- 26 iunie se vor desfăşura probele de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română, în limba maternă, urmate de probele de evaluare a competenţelor digitale şi a competenţelor într-o limbă de circulaţie internaţională.
Probele scrise de la bacalaureat vor fi susţinute în 29 iunie la limba şi literatura română şi în 30 iunie la limba şi literatura maternă. Testarea va continua în 1 iulie cu proba obligatorie a profilului, respectiv matematică, pentru absolvenţii profilului real, şi istorie, pentru cei de la uman, iar în 3 iulie va fi susţinută proba scrisă -la alegere – a profilului şi specializării.
Rezultatele vor fi afişate în 6 iulie, iar contestaţiile vor fi depuse în aceeaşi zi, urmând ca în perioada 7-9 iulie să fie soluţionate. Rezultatele finale vor fi afişate în 10 iulie a.c.

Ultima oră

Comentariul meu