george vintilă investește la sibiu cei 25.000 de euro câștigați la ”ferma vedetelor”

george vintilaDJ-ul de la Pro Fm, care a pus mâna pe cei 25.000 de euro oferiți ca premiu la emisiunea ”Ferma Vedetelor” de la Pro Fm, a anunțat oficial ce va face cu banii. George Vintilă a mărturisit într-un interviu că va investi banii în turism agroturistic la Sibiu.

La scurt timp dupa ce s-a terminat concursul, omul de radio s-a pozat cu cecul, si a tinut sa-I multumeasca lui Augustin Viziru.
“Fara tine nu as fi reusit! Multumesc pentru energia pozitiva si toate gandurile bune! Respect si sanatate partenerului meu de joaca Augustin! Respect ascultatorilor care au crezut in mine! Si nu in ultimul rand celor dragi mie, carora inima le-a batut in acelasi ritm cu a mea! O super experienta! Dintr-un joc de strategie, copiii de la Magic Camp vor putea, in numar mai mare, sa se joace la greu! We are WINNERS!!”, a spus George Vintila.
George Vintila a spus apoi că banii câștigați vor fi investiți într-o afacere la Sibiu. ”Masina abia am schimbat-o toamna trecuta, n-am de ce s-o schimb. Probabil ca banii vor pleca tot in directia asta cumva, catre tara, pentru ca nicaieri nu-i ca la tara. Eu am niste teren langa Sibiu si vreau impreuna cu frate-miu sa invesitm acolo pentru ceva agroturistic dar si pentru sufletelul nostru. George inseamna omul pamantului, asa ca se intoarce la pamant! (…) Facem niste casute in care sa primim intai prieteni, sa exploreze imprejurimile care sunt superbe. E ca un wallpaper, de pe dealul unde e terenul se vad și munții”, a spus Vintilă celor de la wowbiz.ro.

Ultima oră

Comentariul meu