au fost prinși tâlharii care au prădat o femeie pe strada iorga. infractorii au mai dat și alte ”lovituri”!

talharie sibiuPolițiștii sibieni au reușit să îi identifice pe cei doi tineri bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie avută loc luna trecută pe strada Iorga din Sibiu. Atunci aceștia au tâlhărit o femeie și s-au făcut nevăzuți. Este vorba de doi tineri din Maramureș.

Cei doi tineri, în vârstă de 16 şi 19 ani, domiciliaţi în judeţul Maramureş, respectiv municipiul Sibiu, sunt principalii bănuiţi de săvârşirea, în data de 24 mai, a unei infracţiuni de tâlhărie constând în smulgerea lănţişorului de la gâtul unei femei. Fapta a fost săvârşită în municipiul Sibiu, prejudiciul creat fiind de 2.200 de lei.
Totodată aceștia sunt aceleași persoane care au tâlhărit o femeie și pe strada Iorga, în 17 mai. Se pare că aceștia au făcut mai multe tâlhări pe parcursul ultimelor 30 de zile.
În cadrul cercetărilor, poliţiştii sibieni au recuperat prejudiciul şi l-au restituit părţii vătămate.
”Împotriva celor doi bănuiţi a fost dispusă măsură reţinerii pentru 24 de ore iar în cursul zilei de ieri au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu şi ulterior, Judecătoriei Sibiu care a emis mandate de arestare preventivă pentru cei doi suspecţi pentru o perioadă de 30 de zile, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată (art. 234 lit. d cod penal).
Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Sibiu continuă cercetările”, spune Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu