VIDEO FOTO Mașină incendiată pe strada Castorului la Sibiu

flacari masina sibiuPompierii sibieni au fost solicitați miercuri după amiază să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism marca Audi, parcat pe strada Castorului din Sibiu. Locuitorii din zonă au intervenit și ei cu apă până la sosirea mașinilor de intervenție.

Incendiul s-a manifestat la o mașină care era parcată în zona respectivă de mai bine de două luni și jumătate. Este vorba de un autoturism înmatriculat în județul Brașov, care era parcat în spatele unui BMW înmatriculat în republica Moldova.
Până la sosirea pompierilor oamenii din zonă reușiseră să stingă flăcările care se manifestau în partea din dreapta fată, în zona unui filtru de aer și a motorului. Pompierii iau în calcul varianta unei incendieri a autoturismului, mai ales că acesta nu avea bateria electrică montată.
Locuitorii din zonă spun că cele două mașini sunt parcate pe strada Castorului de multă vreme. ”Cred că sunt de mai bine de două luni și jumătate aici. Au lucrat niște băieți la ele o perioadă, după care le-au abandonat și nu s-au mai întors”, le-a spus un martor al incediului, polițiștilor sosiți la fața locului.

Cercetările sunt continuate pentru a se stabili exact cauza producerii acestui incendiu.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=zQoV1wOssC8″]

Ultima oră

Comentariul meu