atenție șoferi sibieni - încep lucrări de modernizare pe încă trei străzi circulate din sibiu

lucrari in centru sibiu (1)Municipalitatea sibiană a anunțat miercuri că de săptămâna viitoare vor fi demarate ample lucrări de modernizare pe trei artere din Sibiu. Valoarea totală a investițiilor ce vor fi făcute este de peste 4,4 milioane de euro. Vorbim de reparații capitate pe Oltețului, Frunzei și Viile Sibiului.

Încep lucrările de modernizare pe strada Frunzei
Asocierea SC DPC SA – SC Comtram – Geiger Transilvania – SC Electro-Con Impex SRL – SC Neoplan SRL va primi în această săptămână ordinul de începere a lucrărilor pe strada Frunzei, o cale importantă de acces spre o zonă care s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani. Contractul prevede reabilitarea reţelelor de apă, de canalizare menajeră şi pluvială, extinderea iluminatului public, amenajarea cablajului metropolitan, a carosabilului și a trotuarelor. Valoarea lucrărilor este de 1.362.318,03 lei, termenul de execuție fiind de 4 luni.
Până la sfârșitul acestei săptămâni constructorul va primi ordinul de începere și pentru modernizarea străzii Viile Sibiului.
Contractul prevede modernizarea reţelelor de apă şi canal menajer, precum și amenajarea carosabilului şi a trotuarelor. Valoarea lucrărilor ce vor fi executate pe această stradă este de 2.537.642,63 lei, acestea urmând să se încheie până la sfârșitul lui 2015. Strada face parte din pachetul Terezian – Viile Sibiului, contractul pentru modernizarea celor 10 străzi incluse în acesta fiind încheiat în februarie 2015. Primul tronson pe care se va lucra este cel dintre drumul național și ferma de pe această stradă, porțiunea urmând să fie închisă până în 15 iulie.

Încep lucrările de modernizare a străzii Oltețului
Primăria Sibiu va emite joi, 4 iunie, ordinul de începere a lucrărilor de modernizare a străzii Oltețului. Această stradă face parte din pachetul Lupeni – Gușterița, asocierea Geiger Transilvania – SC Comtram SA – SC DPC SA – SC Electro-Con Impex SRL – SC Standard Instalaţii SRL fiind constructorul care a câștigat contractul în urma procedurii de achiziție organizate.
Lucrările pe strada Oltețului au o valoare de 532.398,64 lei (fără TVA) și includ reabilitarea rețelelor de apă și canalizare, amenajarea carosabilului și a trotuarelor, dar și a zonelor verzi. Conform graficului de lucrări înaintat de constructor, lucrările de modernizare se vor încheia în luna noiembrie a acestui an.
“Toate cele trei lucrări pe care le vom începe de săptămâna viitoare sunt importante. Strada Frunzei face legătura cu o zonă a Sibiului unde s-au construit foarte multe locuințe în ultimii ani. De asemenea, strada Viile Sibiului asigură accesul spre o zonă care se dezvoltă tot mai bine și unde își au sediul mai mulți agenți economici. Strada Oltețului este și aceasta importantă pentru locuitorii cartierului Gușterița, dar și pentru accesul spre Dealul Gușteriței”, spune Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu