trei super inovații ale studenților sibieni, premiare la timișoara

premii timisoara grupUtilizarea unor biciclete electrice la ULBS, dispozitiv de reciclare a apei de la duș și influența inteligenței emoționale asupra leadership-ului în România sunt lucrările studenților ULBS, premiate la Timișoara.

Lucrările studenților Universității „Lucian Blaga” din Sibiu au fost premiate cu aur, argint și bronz la Conferința Studențească „Zilele Tehnice Studențești”, organizată de Facultatea de Mecanica, din cadrul Universității „Politehnica” Timișoara, în perioada 21-24 mai.
Delegația sibiană a fost formată din 26 de studenți și două cadre didactice, de la departamentul Inginerie Industriala și Management, din cadrul Facultății de Inginerie. Din cele 13 lucrări prezentate, trei au fost premiate. Studentele Andreea Diana Popența și Alexandra Maria Migea (anul III IEDM), coordonate de dr.ing. Valentin Grecu, au obținut premiul I, cu lucrarea „Cercetare privind necesitatea utilizării unor biciclete electrice la ULBS,  Lucian Balteș și Alin Taflan (anul III IEDM – Coordonatori: Șef lucrări dr.ing. Valentin Grecu și Asist. dr. ing. Bogdan Marius Chiliban) au fost pe locul doi, cu lucrarea „Proiectarea și planul de afaceri pentru un dispozitiv de reciclare a apei de la duș”, în timp ce, pentru lucrarea „Studiu privind influența inteligenței emoționale asupra leadership-ului în România”,  studentele Iulia Daneș și Andrada Anghel (anul II IEDM – coordonatori: Prof. dr.ing. Lucian-Ionel Cioca și drd. ing. Adrada-Iulia Ghețe), au obținut medalia de bronz.

Ultima oră

Comentariul meu